Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
 
ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΟΣ CHROME
Ηλεκτροστατικές Βαφές Αλουμινίου & Σιδήρου Αττική

Η εταιρεία μας “ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΟΣ CHROM” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, ιδρύθηκε το 1982 από τον Ευστράτιο Τσιλιβαράκο, με αρχικό αντικείμενο την ηλεκτροστατική βαφή σιδήρου.

Με περισσότερο από 25 χρόνια συνεχή παρουσία στον χώρο, το 2007 η οικογενειακή πλέον επιχείρηση, περνάει στον Μιχαήλ Γεώργιο Τσιλιβαράκο που με την εμπειρία, την βαθιά γνώση του αντικειμένου και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, φιλικά προς το περιβάλλον, επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την νέα μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής αλουμινίου.

 
 
 
 


Στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (καμπίνες βαφής και φούρνους) και σύγχρονη γραμμή παραγωγής ηλεκτροστατικής βαφής προϊόντων αλουμινίου, σιδήρου και μετάλλων.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς επίσης και την ευκαιρία επιλογής των χρωμάτων της αρεσκείας σας μέσα από μία ποικιλία αποχρώσεων.

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, η ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευσή μας πάνω στο αντικείμενο, έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ως μία από τις πιό αξιόπιστες στο χώρο αλλά και την πρώτη επιλογή στην συνείδηση του καταναλωτή.

 
 
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Με μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων ανταποκρινόμαστε σε κάθε χρωματική, αισθητική και ποιοτική απαίτηση του πελάτη μας. Χρώματα μοντέρνα, έντονα και διχρωμίες που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. 
 
 
 
 
 
 
Με γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη, την διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση συνεχίζουμε και προχώρα δυναμικά στο χώρο της ηλεκτροστατικής βαφής αλουμινίου και μετάλλων.
Επικοινωνήστε μαζί μας
 ή στείλτε μας με e-mail τα προϊόντα που θέλετε να βάψουμε, ώστε να σας δώσουμε την δική μας
προσφορά καθώς και τις προτάσεις μας.